Een nieuwe start?!

Een nieuwe start?!

Na de vorige sessie kreeg ik van Nele een korte samenvatting van mijn antwoorden toegestuurd die op het online profiel dienden te komen. Van de losse woorden, heb ik één geheel gemaakt zodat ik een uiteindelijk tot een volledige tekst kwam. Ik heb die tekst ook meteen op mijn profiel gezet. Intussen had ik ook een afspraak gemaakt met een fotograaf zodat ik eindelijk over fatsoenlijke foto’s zou beschikken. Binnen de twee weken was mijn nieuw profiel volledig af.

De reacties waren positief. Het is te zeggen… ik kreeg zelf veel meer respons. Zonder dat ik er iets voor moest doen, legden verschillende vrouwen contact. Uit deze snelle contacten heb ik een kleine selectie gemaakt zodat ik met een drie à viertal vrouwen een gesprek kon starten. Uiteindelijk bleek het voor mij moeilijk om bij te houden wat ik tegen wie al had verteld. Daarom heb ik op een bepaald moment een keuze gemaakt voor één gesprekspartner, waar ik het beste gevoel bij had.

Uiteindelijk heb ik het gesprek wat kunnen sturen in de richting van een eerste date. Voordat die eerste date plaatsvond, heb ik nog even met Nele gebeld om een aantal aandachtspunten te overlopen. Het belang van gevoel te leggen in het gesprek om op een dieper liggend niveau te geraken, de tijdsduur en dan ook het niet te snel afbreken van de date gebaseerd op het uiterlijk.

De eerste date verliep relatief vlot. We ontmoetten elkaar aan een grote parking en zijn dan de stad in gewandeld. Het wandelen maakte dat het eerste contact ontspannen was. Je zit namelijk niet meteen op elkaars gezicht te kijken. Tijdens de wandeling naar een terras, hebben we een paar subtiele aanrakingen gehad waardoor ik ook het gevoel kreeg dat zij ook echt interesse had. Het gesprek op het terras zelf verliep redelijk vlot. Ik begin zelfs te denken dat ik goed word in de eerste date… Nadat we terug naar de parking waren gewandeld, heb ik het initiatief genomen om haar uit te nodigen voor een tweede date, die er dan ook gekomen is.

Na de eerste date, en voor de tweede date, heb ik nogmaals met Nele gebeld. De eerste date werd geëvalueerd. Er waren een aantal positieve momenten en het was een (bijna) perfecte eerste date, al zeg ik het zelf.

Voor de tweede date had ik het idee opgevat om haar uit te nodigen op mijn appartement. Ik zou dan een brunch klaarmaken zodat we samen wat konden eten en praten. Ik kreeg het advies mee om eerst te vragen of ze het zag zitten om naar mijn appartement te komen. Kwestie van niet meteen te grote stappen te zetten. Het zou ook een goed idee zijn om haar proberen te kussen, zodat ik mijn interesse in haar zou tonen.

Uiteindelijk kwam de tweede date er op mijn appartement. Tot mijn grote verbazing had zij twee attenties mee voor mij. Een fles wijn en iets persoonlijks, waarover we wat berichten hadden gestuurd, met een persoonlijke tekst in geschreven. Ik vond het attent en dacht dat dat een teken was om ook meteen te laten zien dat ik haar interessant vond. Dus na het eten hebben we een ganse tijd gepraat en na een aantal uren heb ik haar toch proberen te kussen. Ze trok jammer genoeg weg en vertelde dat die stap wel te snel kwam. Als afsluiter heb ik haar nog een roos gegeven, wat uiteindelijk het missen van de kus nog recht zette.

Onmiddellijk na de tweede date hebben we afgesproken om een derde date te doen, die zij ineen mocht steken. Op een vrijdag nodigde ze mij uit in Antwerpen om samen te gaan eten. Na het avondeten, had ze nog een wandeling georganiseerd door de stad. Ze houdt van mooie gebouwen en van wandelen, waardoor ze haar twee passies kon combineren en mij de mooiste stukjes van de stad aan mij kon laten zien. Die rondleiding en inkijk in haar hart gaven mij wel een speciaal gevoel. Na een tweetal uren te hebben gewandeld, had ik graag de volgende stap genomen. Elkaar eens vastnemen of op zijn minst wel een paar aanrakingen. Jammer genoeg ben ik onzeker geworden door het missen van de kus en wachtte ik op haar initiatief, wat uiteindelijk niet kwam. Normaal gezien zou ik vlak na de date dan ook een bericht sturen met daarin de vermelding dat het een leuke date was en dat ik hoopte om nog eens af te spreken. Maar deze keer heb ik dat niet gedaan om haar eens het initiatief te laten. Eens kijken of zij uit zichzelf iets zou sturen. Jammer genoeg bleek dat niet het geval. Voor mij was er dan maar één optie : opnieuw Nele contacteren om haar te vragen hoe ik met die onzekerheid moet omgaan. Uiteindelijk heb ik het advies gekregen om mijn grenzen aan te geven zodat zij ook weet hoe ik mij bij deze situatie voel. Vanavond zal ik een bericht sturen en zien wat de reactie zal zijn.

Maarten