Het begin van een verhaal samen

Het begin van een verhaal samen

Nadat het contact verbroken werd met mijn “eeuwigdurende date”, stond ik opnieuw open voor dates met andere vrouwen. In de laatste weken van december had ik zo (virtueel) contact met een andere vrouw. Na een paar dagen chatten, besloten we om elkaar te ontmoeten. Meteen op de eerste date dachten we beiden dat het goed zat zodat we elkaar op wekelijkse basis bleven zien.

Na een paar weken te daten, bleek dat toch niet aan alle relatiewaarden was voldaan. Hoewel we samen plezier maakten en we aangetrokken waren tot elkaar, bleek toch dat we het gevoel hadden dat we niet helemaal onszelf konden zijn. Bovendien vond ik dat we te weinig tijd voor elkaar maakten (max. 1x per week) en vond ik dat we elkaar te weinig waardeerden. Dankzij de begeleiding van Nele kon ik deze zaken ook bespreekbaar maken.

Uit het gesprek volgde jammer genoeg de vaststelling dat we andere dingen verwachtten van een relatie. Daarom leek het ons het beste om er een einde aan te maken voor het écht serieus begon te worden. Hoe jammer we dat ook vonden, is het uiteindelijk de juiste beslissing gebleken.

Net op het moment dat de ene deur dicht ging, werd een andere geopend. Via een datingsite had ik een leuk en interessant gesprek. Na een eerste beperkte chatsessie hebben we toch meer dan 12u aan een stuk gechat. Ik had oprechte interesse in haar… uiteindelijk hebben we besloten om elkaar binnen de 2 weken na het eerste contact te zien. Ik kan de eerste date omschrijven als romantisch, maar vooral rustgevend. Vreemd dat een eerste date je zo op je gemak kan stellen. Dat toont toch wel aan dat we elkaar goed aanvoelden. In de dagen nadien hebben we nog een paar keer afgesproken om te zien of die klik stand bleef houden. Uiteindelijk bleek dat ook het geval, waardoor we sinds eind maart officieel een relatie hebben.

Op voorhand werd mij verteld dat de kans zeer groot is dat je binnen het jaar na de opstart van de single coaching een partner vind. Mooie reclame dacht ik… tot ik het zelf meemaakte!

Maarten