Download ons gratis e-book: “Ban twijfel uit je liefdesleven”


Download gratis ons e-book: "Ban twijfel uit je liefdesleven"Waarom moet je dit E-book gelezen hebben?

  • Bevat tips die jouw op pad zetten naar een duurzame relatie
  • Maakt jouw patronen zichtbaar
  • Bevat oefeningen die de theorie toepasbaar maken
  • Unieke aanbieding op het einde

 

Ik ben Nele Peetermans (1988), psycholoog, seksuoloog en coach. In mijn dagelijks leven staat het liefdesgeluk van mijn cliënten centraal. Mijn belangrijkste doel is dan ook om jouw inzichten te vergroten zodat je weet wie jouw gelukkig kan maken op lange termijn.
Om deze relatie te kunnen verwezenlijken is kennis onvoldoende. Kennis is enkel macht wanneer je in staat bent deze toe te passen. Vandaar dat ik mensen ondersteun in het eigen maken van vaardigheden die belangrijk zijn in zowel de aanloop naar een relatie als het behoud hiervan.

 

Zij gingen je voor:

De singlecoaching heeft mij inzichten gegeven waar ik me eerder niet bewust van was en dit zowel algemeen als bij mezelf. Het is sinds onze samenwerking dat ik grote stappen voorwaarts ben gaan zetten om uit het dal waarin ik toch wel zat uit te klauteren. Voor het eerst sinds lang heb ik het oprechte gevoel de juiste weg weer te hebben gevonden om de spreekwoordelijke vicieuze cirkel te doorbreken.
Sandra – 38 jaar

Nooit eerder plakte iemand de term ‘bindingsangst’ op mijn gedrag. Dit inzicht en de manieren waarop ik kan voorkomen om op mijn sneltrein te springen hebben een hele nieuwe wereld voor me geopend. Voor het eerst ben ik gerust in de toekomst van mijn prille relatie.
Bram – 47 jaar

Voordat ik met singlecoaching startte was mijn relatieverleden zeer beperkt om niet te moeten zeggen onbestaande. Nele vertelde me niet enkel wat te doen, maar ook waar en hoe. Dit oefende we 1 op 1 in totdat ik zelfzeker genoeg was om dit toe te passen op vrouwen. Ondertussen heb ik drie vrouwen ontmoet waar ik enkele keren met afgesproken heb. Een nieuwe wereld is voor me open gegaan. Mijn laatste ontmoeting ziet er veelbelovend uit naar de toekomst toe.
Kevin – 29 jaar

Download gratis ons e-book: "Ban twijfel uit je liefdesleven"