Evenementen

Workshop “Flirten”

Flirten is geen vulgaire of ordinaire vaardigheid waarmee je de andere op een sluwe wijze tracht te overtuigen. Neen, flirten is de andere een goed gevoel geven over zichzelf door jouw gedrag, houding en intentie. Flirten is een vaardigheid die iedereen kan leren. Het goede gevoel dat jij ervaart wordt geprojecteerd naar de andere waardoor zij zien dat je benaderbaar bent en opstaat voor een gesprekje. Ze worden als het ware aangetrokken naar jouw!

Alles start hier met het “aanzetten” van jouw flirtmodus en het uitzenden van non-verbale flirtsignalen. Maar … Ben jij iemand die denkt dat flirten ordinair is, maar ben je stiekem jaloers op die mensen die gemakkelijk contact kunnen leggen met anderen? Ben jij te verlegen, angstig om een gesprekje aan te gaan met iemand? Kijk jij onmiddellijk weg wanneer iemand vanop een afstand oogcontact maakt? Weet je niet wat te zeggen wanneer iemand jouw aanspreekt? Wordt je telkens weer ‘de beste vriend van …’?

Dan is deze flirtworkshop iets voor jou!

Enkel door flirtgedrag regelmatig toe te passen vergroot je de kans om hierin te slagen. In deze workshop leer je niet enkel de kneepjes van het vak, maar gaan we er onmiddellijk met van start. We treden buiten onze comfortzone en passen deze nieuwe vaardigheden toe op het andere geslacht. Het grote voordeel: jij leert omgaan met de spanning en de andere kan jouw feedback geven over je actie. De eerste succeservaring zal je voor het einde van de workshop behalen waardoor je gemakkelijker naar buiten durft stappen met jouw flirttechniek. Het “hoe” is bij flirten veel belangrijker dan het “wat”.

In deze workshop leer je

  • Wat flirten is
  • Hoe je flirtable kan zijn
  • De 6 stappen van toepassen
  • Contact te maken met de andere
  • Het ijs te breken bij een eerste aanspreking
  • Het spel te spelen terwijl je de kans op afwijzing minimaliseert
  • Correct te reageren op afwijzing
  • De seksuele spanning opbouwen zodat je niet in de friendzone terecht kom

Vergroot je eigen vreugde en deze van andere!

Wanneer: 30 september van 15.00u – 18.00u
Waar: ’t Spant, Boomsesteenweg 335 te Wilrijk
Kostprijs: € 69 (incl. BTW & drankjes)