Singlecoaching

Coaching voor singles
Singlecoaching: voor iedereen een oplossing

‘Thuis komen’ een veel voorkomend antwoord op de vraag wat mensen het meest missen in hun single bestaan. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in je dag, iemand waarmee je samen kan lachen met de dwaze momenten die jullie samen beleefde, iemand waarbij je jezelf kan zijn, iemand die je uitdaagt om je dromen na te streven en iemand die je ’s avonds een warme knuffel geeft uit het niets. Het zijn slechts een aantal waarden waarnaar vele singles op zoek zijn.

Deze zoektocht naar een duurzame relatie is allesbehalve eenvoudig. Waar de ene zich telkens weer tot de ‘verkeerde’ aangetrokken voelt en zich halsoverkop in een relatie stort, verstijft de andere volledig bij alleen al het idee aan een relatie door de beperkte ervaring. Deze vaak negatieve ervaringen uit het verleden zijn bepalend naar de toekomst toe. Inzicht verwerven in jouw relatieverleden en kennis verwerven in het hele proces dat vooraf gaat aan een relatie, maakt dat ook jij die gewenste relatie kan beleven.

Waarom jezelf laten coaching?
Vandaag de dag wordt er veel in het werk gesteld om de steeds groeiende populatie singles bij elkaar te brengen. Een greep uit dit aanbod zijn speeddatings, single reizen, online dating, single activiteiten, e.d. Toch komen vele mensen thuis van een koude reis en loopt de frustratie al snel op. Tijdens de speeddating was er wel een aantrekkelijke dame, maar deze zorgde ervoor dat je geen volzin meer over je lippen kreeg. Op je online datingsprofiel krijg je weinig tot geen reactie en met de singles van de activiteiten heb je in tussentijd al een vriendschapsband opgebouwd waardoor ze jouw niet meer als potentiële partner zien.
Allemaal voorbeelden uit het dagelijkse leven van een actief zoekende single. Met singlecoaching leer je hoe je moet omgaan met deze situaties. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om een duurzame relatie aan te gaan, weet wanneer jouw alarmbelletjes moeten gaan rinkelen omdat je de zoveelste foute partner op rij vast hebt, durf je te flirten met die aantrekkelijke andere en straal je volop ondanks dat je geen prins(ses) op het witte paard bent. Een fijne babbel aanknopen waarin je jezelf kan zijn wordt kinderspel. Op maat van jouw noden en behoeften maken we eerst een analyse en stellen we nadien alles in het werk zodat ook jij die duurzame relatie krijgt. Gegarandeerd boek jij vanaf nu ook succes!

Waar richten wij ons op?
Binnen onze singlecoaching krijg je naast de vraag “waarom” ook de vraag “hoe” beantwoord. Ik maak jouw valkuilen zichtbaar, leer je welke vaardigheden nodig zijn om deze fase te overbruggen en hoe jij deze vaardigheid kan integreren in je dagelijks leven. Stap voor stap. Op maat van jou.

Hoe werkt coaching?
Eerst en vooral word je uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jouw specifieke situatie en wensen in kaart worden gebracht. Het is zowel voor jou als mijzelf belangrijk dat we ons goed voelen bij elkaar. Vervolgens bepalen we welke weg we samen gaan bewandelen. Tijdens de sessie gaan we actief aan de slag met nieuwe vaardigheden. Ik geef je kennis maar laat je daarnaast ook oefenen en geef je constructieve feedback. Na de sessie keer je huiswaarts met een huiswerkopdracht zodat je deze nieuwe vaardigheid eigen kan maken. De volgende sessie bespreken we eerst en vooral hoe het gelopen is. Zo nodig worden extra handvaten aangereikt.

Heeft singlecoaching voor jou een meerwaarde?
Singlecoaching is geschikt voor iedere single die op zoek is naar een geschikte relatie. Beantwoord jij onderstaande vragen met een JA? Dan help ik jou graag verder!
– Mis jij iets in het dagelijkse leven dat een partner kan realiseren?
– Ben je bereid tijd en energie te investeren in jezelf?
– Wil jij jezelf veranderen om uit jouw vicieuze cirkel te geraken?
– Ben je bereid nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen?